• Hooirberg-4
  • Hooiberg-1
  • Hooiberg-3

Slapen in een moderne hooiberg

Heeft U iets te vieren, of wilt U gewoon eens een heerlijk romantisch weekend weg. Genieten van alles wat de omgeving U te bieden heeft en de boel thuis even helemaal de boel kunnen laten. Dat kan! Wij bieden U overnachtingsmogelijkheden in onze nieuw (2012) gerealiseerde hooiberg. Authentiek, sfeervol en van moderne gemakken voorzien. U beschikt over de gehele hooiberg, geschikt voor 2 (max 4) personen. In de woonkamer staat een zit/slaapbank waar 2 extra personen comfortabel kunnen slapen. Honden zijn niet toegestaan!

Lees meer: Slapen in een moderne hooiberg

Beschikbaarheid

Indien U heeft besloten om te komen overnachten in onze Hooiberg dan wilt U uiteraard wel weten welke dagen wij beschikbaar hebben. Vandaar dat wij, zo actueel mogelijk, de volledige bezetting hebben opgenomen in onze beschikbaarheidskalender.

Lees meer: Beschikbaarheid

Publicaties

In de regio zijn inmiddels diverse hooibergen gerealiseerd, dit brengt de nodige publiciteit met zich mee. Via deze weg zullen we U op de hoogte houden van eventuele nieuwe publicaties betreffende onze hooiberg.

Lees meer: Publicaties

Prijsinformatie

Hier vindt U onze tarieven voor de Hooiberg. Genoemde prijzen zijn voor de gehele accommodatie met 2 personen en is inclusief beddengoed, keukenwaar, handdoeken, gas, water, elektra en toeristenbelasting. Bij meer dan 2 personen wordt € 25,- (handdoeken/beddegoed) in rekening gebracht. 

Lees meer: Prijsinformatie

De Bouw

De bouw van de Hooiberg-Ravenstein in het plaatsje Huisseling heeft een kleine 3 jaar in beslag genomen. In Juni 2009 werden de eerste lijnen uitgezet op de Ravensteinse grond, de eerste tekenen van het nieuwe onderkomen "De Hooiberg-Ravenstein". We willen U het bouwproces en de foto's niet onthouden.

Lees meer: De Bouw